Пушпауза
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

За што сакаш и колку сакаш

HomePortalБарајLatest imagesРегистрирајте сеВлез

Хакерси Муабети.

Go down 
4 posters
АвторПорака
Hannibal^Lecter
ПОЧЕТНИК
ПОЧЕТНИК
Hannibal^Lecter

Број на мислења : 274
Местолокација : Санаториум!!!!

Хакерси Муабети. Empty
ПишувањеПредмет: Хакерси Муабети.   Хакерси Муабети. EmptyПон Апр 07, 2008 1:06 am

За сите што ги влеЌе хакирање и слично нека дојда овде муабет да си напраемо. Ако некој сака некое програмЌе за хакирање (msn, yahoo..и слично) нека каже ќе пробамо да најдемо, ако кому му требаа кредитни нека каже ќе пробамо да најдемо....и слично.
Значи све што е поврзано со копјутери ама у негативна смисла Very Happy Very Happy
(Отварам само една тема за све и за кредитни и за хакирање и сл. Пошто ова не е некој хак форум па да има многу теме за хак...)

И искрено се надам ја дека на темава нема женски да се мешаа, сеа бес навреда ама ја коку што знам Kevin Mitnick нема женa... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
A и ако има не е како него.. Very Happy Very Happy
Вратете се на почетокот Go down
http://kiss-army.tk
CorpseGrinder
ПОЧЕТНИК
ПОЧЕТНИК
CorpseGrinder

Број на мислења : 100
Местолокација : Koчани

Хакерси Муабети. Empty
ПишувањеПредмет: Re: Хакерси Муабети.   Хакерси Муабети. EmptyВто Апр 08, 2008 2:54 pm

хеехех... мене ми требаат картички зш снемав вејќе ...али ако даваш вејќе сакам валидни и свежи.. ако имаш некоја да пратиш пиши ми во приватна порака..однапред благодарам... браво за темата.. Smile
mile_panikaaa
Администратор
Администратор
mile_panikaaa

Број на мислења : 484

Хакерси Муабети. Empty
ПишувањеПредмет: Re: Хакерси Муабети.   Хакерси Муабети. EmptyВто Апр 08, 2008 3:37 pm

CorpseGrinder напиша:
хеехех... мене ми требаат картички зш снемав вејќе ...али ако даваш вејќе сакам валидни и свежи.. ако имаш некоја да пратиш пиши ми во приватна порака..однапред благодарам... браво за темата.. Smile
Ќе се најда само пази пунолетен си хехе. lol!
CorpseGrinder
ПОЧЕТНИК
ПОЧЕТНИК
CorpseGrinder

Број на мислења : 100
Местолокација : Koчани

Хакерси Муабети. Empty
ПишувањеПредмет: Re: Хакерси Муабети.   Хакерси Муабети. EmptyВто Апр 08, 2008 3:51 pm

mile_panikaaa напиша:
CorpseGrinder напиша:
Ќе се најда само пази пунолетен си хехе. lol!

хеехехх пазам пазам Very Happy
Aki
Модератор
Модератор
Aki

Број на мислења : 369
Местолокација : teto'o

Хакерси Муабети. Empty
ПишувањеПредмет: Re: Хакерси Муабети.   Хакерси Муабети. EmptyВто Апр 08, 2008 6:52 pm

Па то требиТ да се убие!!!
Sponsored content

Хакерси Муабети. Empty
ПишувањеПредмет: Re: Хакерси Муабети.   Хакерси Муабети. Empty

Хакерси Муабети.
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1