Број на мислења : 274 Join date : 2008-03-01 Age : 33 Местолокација : Санаториум!!!!
Предмет: Хакерси Муабети. Пон Апр 07, 2008 1:06 am
За сите што ги влеЌе хакирање и слично нека дојда овде муабет да си напраемо. Ако некој сака некое програмЌе за хакирање (msn, yahoo..и слично) нека каже ќе пробамо да најдемо, ако кому му требаа кредитни нека каже ќе пробамо да најдемо....и слично. Значи све што е поврзано со копјутери ама у негативна смисла (Отварам само една тема за све и за кредитни и за хакирање и сл. Пошто ова не е некој хак форум па да има многу теме за хак...)
И искрено се надам ја дека на темава нема женски да се мешаа, сеа бес навреда ама ја коку што знам Kevin Mitnick нема женa... A и ако има не е како него..
CorpseGrinder ПОЧЕТНИК
Број на мислења : 100 Join date : 2008-04-03 Age : 36 Местолокација : Koчани
хеехех... мене ми требаат картички зш снемав вејќе ...али ако даваш вејќе сакам валидни и свежи.. ако имаш некоја да пратиш пиши ми во приватна порака..однапред благодарам... браво за темата..
mile_panikaaa Администратор
Број на мислења : 484 Join date : 2008-03-01 Age : 33
хеехех... мене ми требаат картички зш снемав вејќе ...али ако даваш вејќе сакам валидни и свежи.. ако имаш некоја да пратиш пиши ми во приватна порака..однапред благодарам... браво за темата..
Ќе се најда само пази пунолетен си хехе.
CorpseGrinder ПОЧЕТНИК
Број на мислења : 100 Join date : 2008-04-03 Age : 36 Местолокација : Koчани
Ќе се најда само пази пунолетен си хехе.
хеехехх пазам пазам
Aki Модератор
Број на мислења : 369 Join date : 2008-03-03 Age : 34 Местолокација : teto'o